Velg en side

Minnerike
opplevelser
for deg og dine
medarbeidere!

Kontakt meg for en prat

Minnerike
opplevelser
for deg og dine
medarbeidere!

Kontakt meg for en prat

hva vil du oppnå med ditt arrangement?

Jeg stiller spørsmål til jeg er sikker på at vi sammen har funnet den beste planen for å nå ditt mål med arrangementet.
Kanskje ønsker du at bedriften skal jobbe med begrepet «engasjement» en hel dag eller flere. Da tilrettelegger jeg for at det gjenspeiles gjennom hele dagen.

Lokale aktiviteter på Møre

Jeg lager arrangement med fokus på lokale aktiviteter på Møre, f.eks rokonkurranse med geitbåt og overnatting i lavvo.

Aktiviteter

Jeg skreddersyr arrangementer med både faglig tygde og aktivt innhold

Fysisk aktivitet

Jeg kan tilby et bredt utvalg av fysiske aktiviteter på Møre

Opplevelser du aldri glemmer

Du er opptatt av dine medarbeidere. Jeg er opptatt av deg. Sammen skaper vi kollektive minner for deg og dine medarbeidere.

Jeg organiserer, planlegger, tilrettelegger, gjennomfører arrangementer eller eventer som du som bedriftsleder ikke har anledning til å ta deg av.

 

jeg setter stor pris på å bli kjent med nye folk. ta gjerne kontakt for en prat, en spasertur eller en kaffe.

Telefon: 92 85 59 22

Epost: ingunn@blueevents.no

Adresse

Blueevents.no AS, Batteriveien 14, 6508 Kristiansund

Org nr: 915 536 166 MVA

Hvordan lykkes med ditt arrangement?

Her finner en rekke tips til hvordan du kan lykkes med et arrangement til din bedrift.  Jeg tar gjerne en prat for å hjelpe deg å videreutvikle idéene dine til et fullverdig arrangement du er sikker på at blir snakket om i lang tid etterpå.

Tips til hvordan du kan gjennomføre sommerfesten hos dere

Blueevents.no tar ansvaret for alt som vedrører sommerfestens gjennomføring. Jeg kan anbefale bruk av lokale råvarer til maten for eksempel som catering av sjømattapas. Dere kan leie et telt, med alt tilbehør, siden været kan være en utfordring her i regionen. Om dere ønsker å være innendørs er det mange flotte lokaler med utsikt til sjøen som gir en flott ramme.

Hvem kan arrangere konferanser i Møreregionen?

Jeg kan arrangere, organisere, planlegge og tilrettelegge for utmerket gjennomførte konferanser. I Kristiansund er det gode fasiliteter for små og middels store konferanser. Om det er ønskelig med større konferanser finnes gode muligheter i Molde og Ålesund.

Hvor skal du og din ledergruppe gjennomføre deres ledersamlinger?

Du og dine medarbeidere kan godt gjennomføre deres ledersamlinger innenfor bedriftens fire vegger. Jeg vil dog absolutt anbefale at du tar dine medarbeidere en tur ut av huset for å kunne konsentrere dere fullt og helt om møtets agenda uten forstyrrelser. Bedriftens nærmeste hotell kan gi en flott ramme, alternativt kan dere reise med Hurtigruten både kort og langt eller gå en tur i fjellheimen. Det finnes utrolig mange muligheter både lokalt, regional og nasjonalt.

Hvor kan bedriften reise?

Jeg organiserer reiser dit du og din bedrift ønsker, men jeg vil absolutt anbefale utforsking av eget nærmiljø her i Møreregionen. I regionen finnes holmer med kvalitetsmat og overnatting, det finnes hytter i fjellheimen og det finnes gjestegårder med historisk tilsnitt. Med andre ord utrolig mange flotte valgmuligheter.

Når bør jeg bestille julebordet?

For å være sikker på at du får det helt spesifikke lokalet og den spesielle artisten bør du starte prosessen med reservasjon av julebordet allerede i september. Gode arrangementer trenger god tid for å bli godt planlagt.

Hva kan du gjøre på et julebord?

Om julebordet er ved juletider må vi anta at det er korte dager i Møreregionen, antakelig snø eller vått ute og ønsket om inneliv er ganske stort fra dine medarbeidere. Jeg kan for eksempel organisere grilling i lavvo, rolig kvalitetsmiddag på restaurant eller kokkekurs for dine medarbeidere. I tillegg er det mange andre aktiviteter som kan settes sammen til opplevelser for dere.

kontakt meg gjerne

Jeg setter stor pris på å bli kjent med nye folk. Ta gjerne kontakt for en prat, en spasertur eller en kaffe.

Telefon: 92 85 59 22 / Epost: ingunn@blueevents.no / Blueevents.no AS, Batteriveien 14, 6508 Kristiansund
Org nr: 915 536 166 MVA / Personvernerklæring