Velg en side

Innledning

Nettstedet blueevents.no eies og drives av Ingunn Strand og Blueevents.no AS med org.nr. 915 536 166, Batteriveien 14, 6508 Kristiansund.

Nettstedet blueevents.no eies og drives av Ingunn Strand.

Nettstedet blueevents.no informerer deg om hvilke oppdrag bedriften tar på seg. Når du går inn på og tar i bruk vårt nettsted, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Om vår personvernerklæring

Blueevents.no AS tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Blueevents.no AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via blueevents.no, godkjenner du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er godkjent fra deg.

Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på ingunn@blueevents.no

Nettsidene til Blueevents.no AS

Nettstedet vårt Blueevents.no gir deg informasjon om oss, vår klatrepark og våre tjenester. Videre gir den deg oversikt over våre billetter, tilbud, åpningstider og mulighet til å bestille og reservere disse over nett.

Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette noen konto hos oss, men du må oppgi ditt navn, gyldig e-postadresse og ditt mobilnummer (+47).

Hvilke opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt; Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som blueevents.no. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.

På nettstedet blueevents.no bruker vi informasjonskapsler. Bruk av informasjonskapsler kan du lese mere om i et avsnitt lengre ned på siden.

Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre; Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

Bruk av tjenestene: Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene og hvilke funksjoner du har brukt på sidene. Informasjon om posisjon: Hvis du i din nettleser godtar at vi får vite din geografiske posisjon bruker vi dette til å gi deg informasjon som er tilpasset ditt geografiske område.

Hvordan bruker Blueevents.no AS informasjonen:

Blueevents.no AS bruker opplysningene du selv har registrert.

Blueevents.no AS bruker opplysningene for å gi deg tilbud, kommunikasjon, spørreundersøkelser og viktige beskjeder i tråd med dine ønsker og de samtykker du har gitt eller ihht den berettigede interessen vi har.

3. part

I noen tilfeller brukes det databehandlere (underleverandører) som behandler data på vegne av oss. I slike tilfeller er det inngått databehandleravtaler som setter rammer for hvordan databehandleren skal behandle personopplysningene på våre vegne. Vi har databehandlere innenfor hosting, drift, systemleverandører (eks kundehenvendelsessystem, sms- og e-postutsendelsessystem).

I all hovedsak skjer behandlingen av personopplysninger om deg innenfor EU/EØS-området. I de tilfeller det brukes en databehandler som er etablert utenfor dette området, har databehandleren stilt tilstrekkelige garantier for behandlingen av personopplysningene.

Blueevents.no AS, kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også utlevere opplysninger til myndighetene

Kontaktopplysninger du selv gir oss

Når du registrerer deg hos oss, må du oppgi navn, mobilnummer og gyldig e-post adresse. Opplysningene lagres av oss.

Bruk av opplysninger

Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:

For å levere tjenestene våre

Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel bruker vi personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.

For å tilpasse tjenestene og å gi deg anbefalinger og relevant markedsføring

Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter du har kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering

Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom digitale annonser på eksterne nettsider og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der dine persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender

Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Vi gjør dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

For å forhindre misbruk av tjenestene våre

Vi bruker personopplysninger og analyser for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

Om deling av personopplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Vi vil  kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Samarbeidspartnere:

Mail chimp

Brukes til å registrere, sende ut og analysere nyhetsbrev.

Google

Brukes for å analysere atferd og handelsprosess.

Dine rettigheter

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse ved kontakte oss på ingunn@blueevents.no

Du kan også kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret.

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg kan disse endres ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette.

Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger.

Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:

E-post: ingunn@blueevents.no

Oversikt over informasjonskapsler/cookies

Google Analytics

Behandles av: Blueevents.no AS, Blueevents.no AS sine samarbeidspartnere og eksterne leverandører

Brukes i Google Analytics for å registrere og analysere besøksstatistikk på nettstedene våre. Informasjonen som lagres i Google Analytics inneholder ikke identifiserbare personopplysninger, men aggregert statistikk om brukernes bevegelser og oppførsler på nettsidene. Vi bruker denne informasjonen til å forstå hvordan besøkende opplever nettstedet og forbedre og videreutvikle informasjons- og produkttilbudet vårt.

Facebook Pixel (se Facebooks cookie policy)

Behandles av: Blueevents.no AS, Blueevents.no AS sine samarbeidspartnere

Vi bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook.

Samarbeidspartnere

Mailchimp

Brukes til å registrere, sende ut og analysere nyhetsbrev. Se egen erklæring her:

Google

Brukes for å analysere atferd og handelsprosess, samt for annonsering. Google Tag Manager benyttes til å organisere og styre script som kjører på våre nettsteder.

Du kan skru av informasjonskapsler

Om du ikke ønsker å akseptere bruk av informasjonskapsler kan du gjøre tilpasninger i innstillinger i din nettleser, slik at den automatisk avviser informasjonskapsler eller til å informere deg hver gang et nettsted vil lagre en cookie. Vi gjør oppmerksom på at blueevents.no ikke vil fungere optimalt om du velger å skru av cookies.

Du kan slette informasjonskapsler

I menyen i nettleseren din kan du slette informasjonskapsler som har blitt lagret på din datamaskin. Selv om du sletter informasjonskapsler kan de bli opprettet igjen når du besøker blueevents.no igjen ved en senere anledning. Vær også oppmerksom på at fremgangsmåten ved sletting av informasjonskapsler er ulik avhengig av hvilken nettleser du bruker.

Dersom du ønsker mer opplysninger om, og sletting av nettkapsler, kan du lese mer hos nettvett.no

Samtykke til bruk av informasjonskapsler

Ved å bruke blueevents.no godtar du at vi benytter informasjonskapsler.

Telefon: 92 85 59 22 / Epost: ingunn@blueevents.no / Blueevents.no AS, Batteriveien 14, 6508 Kristiansund
Org nr: 915 536 166 MVA / Personvernerklæring